zoek binnen Norderney192.nl


NORDERNEY192 NIEUWS:

Nieuwe website 192 Radio
Geplaatst op 31 juli 2019

​Vanaf nu is de nieuwe website van 192 Radio online!

Hier kan je luisteren, de programmering inzien en nieuwsberichten lezen over de programma’s (zoals de wekelijkse Top 40, Tipparade, Alarmschijf, LP van de Week, AMBTT, Playback, Billboard Hot 100, Black Music Power en later nog meer), 192 programmering en de diverse lijsten die wekelijks gepubliceerd worden.

Ook de wekelijkse informatie over de 192 Videostream en de videoplayer zelf zijn daar te bekijken.

Kijk op www.192radio.nl

Het oude programmanieuws op de Norderney.nl website zal uit de nieuwspagina gaan verdwijnen. Hier zal wel nog algemeen nieuws van de stichting Norderney blijven verschijnen!


The Day the Music Died - 31 augustus 2019 - 192 Museum
Geplaatst op 8 augustus 2019

​Zaterdag 31 augustus is het 45 jaar geleden dat Radio Veronica haar uitzendingen moest staken.

Het is ook 9 jaar geleden dat 192TV met haar uitzendingen begon, dus reden voor een speciale LIVE uitzending.

Voor het 192 Museum zullen The Clarks optreden en zij zullen ook artiesten als Rudy Bennett, Theo van Es, George Baker en Don Fardon begeleiden.

De uitzending begint om 13 uur en exact om 18 uur zullen Tineke, Lex Harding, Willem van Kooten en Ad Bouman het Museum voor de laatste keer sluiten.

Mocht je er nog bij willen zijn, er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar via deze link:

https://www.demisroussosmuseum.nl/koopeenkaartje

Let op, het zal allemaal buiten plaatsvinden, dus als het regent, paraplu mee…!

(NIET ONBELANGRIJK, 192TV GAAT NATUURLIJK GEWOON DOOR NA HET SLUITEN VAN HET MUSEUM)

192 Museum

Oude Barneveldseweg 65b

3862 PS - Nijkerk


Stem op 192 Radio als beste online radiostation!
Geplaatst op 1 augustus 2019

​Meld je aan en breng je stem uit op de website:

ONLINE RADIO AWARDS

Op de website van Online Radio Awards vind je meer informatie. De tekst hieronder is van bovengenoemde website afkomstig.

Online Radio Awards 2019
Het radiolandschap is volop in beweging! Zo is het online radio luisteren sterk in populariteit gestegen, komen er steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcastluisteraars dagelijks. Na de succesvolle eerste editie pakt de organisatie van de Online Radio Awards uit met een dagprogramma Online Radio Day op 9 oktober 2019 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. De Online Radio Awards worden jaarlijks in samenwerking met en tijdens de Dutch Media Week uitgereikt aan de meest opvallende online radio makers.

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl zijn gestart met deze editie, waarbij prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters.

Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën:

  • Beste online radiostation
  • Beste podcast
  • Beste online presentator/presentatrice
  • Beste online radio ambassadeur

Het publiek kan vanaf 1 augustus op deze website zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. De jury kiest uit de short list met de meeste stemmen de winnaars. De shortlist bestaat per categorie uit 5 nominaties, maar dit jaar voegt de jury daar een wildcard-nominatie aan toe. Hiermee maken online stations en podcasts gericht op een niche onderwerp of doelgroep ook kans. De vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt geheel door de jury bepaald.

Breng hier je stem uit: website Online Radio Awards


50 Jaar geleden Apollo 11 - The Eagle has landed
Geplaatst op 20 juli 2019

50 Jaar geleden op 20 juli 1969 landen de astronauten Neil Armstrong, Michael Collins en Edwin Aldrin met het landingsvaartuig ‘The Eagle’ op de Maan. Vanavond van 21.00 uur tot 22.00 uur wat leuke “Maan” nummers op 192Radio.


Apollo 11 - Lancering
Geplaatst op 15 juli 2019

50 Jaar geleden op 16 juli 1969 werd met de lancering van een Saturnus raket, de Eagle maanlander met aan boord de astronauten Neil Armstrong, Michael Collins en Edwin Aldrin gelanceerd vanaf Cape Kennedy. Het Apollo 11 project was daarmee gestart. Dinsdag 16 juli van 14 tot 15 uur op 192 Radio wat leuke maan en rocket plaatjes.


Pagina 1 van 85 pagina's:  1 2 3 >  Last ›

Nieuwsarchief
 

twitterSTICHTING NORDERNEY | internet www.norderney192.nl | e-mail info@norderney192.nl
sitemap| login donateurs | login medewerkers

Het copyright op alle artikelen en informatie op deze website berust bij de Stichting Norderney tenzij anders vermeld. Niets mag geheel of gedeeltelijk worden overgenomen of vermenigvuldigd, in welke vorm dan ook, dan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de Stichting Norderney.


Telco Radio Toppers
Norderney192 op Facebook 192 Radio op Twitter